• Про нас
  • Електроенергія
  • Природний газ
  • Документи
  • Оплата онлайн
  • Політика конфіденційності ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

    Шановний Користувач, перед початком використання Послуги з постачання електричної енергії просимо ознайомитися з даною Політикою.

     

     

    ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (далі — Товариство) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів в рамках надання послуг постачання електричної енергії (далі – Послуга).

    Товариство ґарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів в рамках надання послуг постачання електричної енергії, у тому числі при використанні офіційного сайту Товариства, мобільних додатків, соціальних мереж, інших web-інтерфейсів, платежів та переказів за платіжними системами тощо.

    Політика конфіденційності (далі — Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання послуги постачання Товариства.

    Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

    Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача послуг.

    Використовуючи Послугу Товариства, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

    Метою обробки персональних даних є надання Послуги з постачання електричної енергії клієнтам Товариства.

    Персональні дані, які обробляє Товариство, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні послуги з постачання електричної енергії (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для оплати за послугу постачання електричної енергії. Інформація отримується при використанні Користувачем послуг, у тому числі за допомогою сайту Товариства, мобільних додатків, соціальних мереж, тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Товариством зобов’язань за Послугою.

    Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг. Зокрема у разі використання мобільного додатку, — версія операційної системи, приблизне

    місцезнаходження мобільного пристрою у разі самостійного надання згоди Користувачем на використання геолокації, IP-адреса пристрою, дата та час авторизації у мобільному додатку.

      

    Використання інформації

    Інформація, яку отримує Товариство, використовується для:

    • створення облікового запису Користувача;
    • надання Послуги, яку замовив Користувач;
    • зв’язку з Користувачами;
    • оцінки та аналізу послуги, що надається Товариством;
    • ефективного клієнтського обслуговування центрами обслуговування клієнтів;
    • забезпечення оновлення і технічної підтримки Послуги;
    • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуги.


    Передача інформації третім особам

    Товариство може передавати інформацію, отриману від Користувачів у рамках надання Послуги, третім особам із метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.

    Поширення Товариством персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом України, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, захисту критичної інфраструктури.

    Захист конфіденційної інформації Користувача

    Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах Товариства, доступ до яких обмежується згідно з вимогами положення «Про інформаційну безпеку ТОВ «Закарпаттяенергозбут»».


    Безпека

    На веб-ресурсах Товариства вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

    Товариство не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у тому числі даних авторизації на сайті Товариства чи інших інформаційних додатках, в тому числі мобільних додатках та соціальних мережах.

    Інформація, що розміщена на веб-ресурсах Товариства, охороняється чинним законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності.

    Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.


    Права та обов’язки Користувача

    Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі — Закон).

    У випадках коли Користувач реєструється на офіційному сайті Товариства, у мобільних або інших додатках від імені та в інтересах третіх осіб, то, надаючи цю згоду, Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі — щодо надання від їх імені згоди на обробку персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник (батько, мати, опікун, та інші, передбачені чинним законодавством, особи).


    Згода Користувача

    Відповідно до Закону, з метою отримання Послуги Користувачі надають згоду на обробку персональних даних за Послугу Товариству.

    Реєструючись на офіційному сайті Товариства, у мобільних додатках, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних Товариством, шляхом проставлення відмітки (галочки) у графі «Погоджуюсь із Політикою конфіденційності».


    Додатково

    Товариство залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності. У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту Товариства: zez@zakarpatzbut.energy.

    Подати документи онлайн

    Оплата онлайн

    Онлайн звернення